Harol: Belgisch vakmanschap in rolluiken, zonwering en poorten

In de wereld van bouwmaterialen en woonaccessoires staat Harol synoniem voor kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Als Belgische marktleider op het gebied van rolluiken, zonwering en poorten heeft Harol niet alleen een stevige positie verworven op de nationale markt, maar heeft het ook zijn stempel gedrukt op de internationale scene. Met hun ultramoderne productievestiging in Diest, waar maar liefst 285 mensen werken, is Harol een belangrijke werkgever en speler in de sector.

Missie en Doelstellingen

Harol’s missie is duidelijk omlijnd: het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige producten die bouwopeningen, glaspartijen, ramen, deuren en terrassen beschermen tegen allerlei weersinvloeden en ongewenst bezoek. Hun doel is om de behoeften van Europese consumenten te begrijpen en te vervullen, waarbij ze streven naar het creëren van waardevolle oplossingen die bijdragen aan het wooncomfort, de privacy, de veiligheid en de esthetische uitstraling van gebouwen.

Zonnewering harol

Innovatieve Totaaloplossingen

Wat Harol onderscheidt van zijn concurrenten is hun sterke focus op energiebesparende totaaloplossingen. Door voortdurend te innoveren ontwikkelen ze producten die niet alleen het woon- en werkcomfort van hun gebruikers verbeteren, maar ook bijdragen aan een gezonder binnenklimaat. Met dynamische zonbeheersing als kernaspect streven ze naar een perfecte balans tussen natuurlijke lichtinval en bescherming tegen overmatige hitte en kou.

Houten schuifwand
Houten schuifwand

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Of het nu gaat om rolluiken, zonwering, outdoor living of garagepoorten, Harol biedt op maat gemaakte oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook architecturaal en energiebesparend. Hun producten vinden toepassing in uiteenlopende projecten, van particuliere woningen tot grootschalige commerciële ontwikkelingen, en van nieuwbouwprojecten tot renovaties. Met een sterke nadruk op Belgisch vakmanschap, innovatie en klantgerichtheid blijft Harol een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige oplossingen op het gebied van rolluiken, zonwering en poorten. Vragen? Neem gerust contact met ons op! U vindt onze contact gegevens onderaan.

Benieuwd naar onze waarden? Ontdek ze hier!