Harol: Waar Comfort en Kwaliteit Samenkomen

Bij Livarti zijn we trots om dealer te zijn van Harol, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit, comfort en vakmanschap. Harol is al jaren een toonaangevende fabrikant van zonwering, rolluiken en buitenleven, en hun focus ligt niet alleen op het product, maar vooral op wat het voor mensen betekent – meer stilte, koelte, en rust in een kamer, en extra tijd en gezelligheid buiten op het terras of in de tuin.

Het Verhaal van Harol

Wat Harol écht maakt, zit vanbinnen. Het bedrijf is ooit gestart als een klein familiebedrijf in Diest, België, en heeft zich ontwikkeld tot een Europese autoriteit op het gebied van zonwering en buitenleven. Harol staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail. Elk product wordt met passie ontworpen en met vakmanschap vervaardigd, tot op de millimeter nauwkeurig.

Jouw Plezier, Onze Missie

Bij Harol draait alles om jouw plezier. Het bedrijf is erop gebrand om producten te creëren waar je van kunt genieten, zonder dat je er veel omkijken naar hebt. Daarom worden alle Harol-producten geleverd met een garantie van vijf jaar, waarbinnen eventuele fabricagefouten kosteloos worden vervangen. Daarnaast voorzien ze jou graag van praktische tips over het gebruik en onderhoud, zodat je jarenlang van jouw Harol-product kunt blijven genieten.

5 Redenen om voor Harol te Kiezen

  1. Vakbekwame Plaatsing: Bij Harol wordt vakmanschap hoog in het vaandel gedragen. Elke Harol-specialist is een ervaren vakbedrijf met diepgaande kennis van de oplossingen. Ze worden opgeleid in montagetechnieken, onderhoud en advies, zodat ze je altijd de beste service kunnen bieden.
  2. Gegarandeerde Kwaliteit: Harol voldoet aan de strengste kwaliteitseisen, niet alleen opgelegd door de overheid, maar ook door henzelf. Ze hebben vertrouwen in hun producten en bieden een kwaliteitsgarantie van vijf jaar.
  3. Maatwerk: Bij Harol heb je de vrijheid om te kiezen. Hun rolluiken, zonweringen en buitenleven kunnen volledig worden aangepast aan jouw wensen. Van kleuren tot bediening, Harol maakt het waar.
  4. Gebruiksgemak: Alle Harol-oplossingen zijn ontworpen om jouw leven comfortabeler te maken. Met motor en afstandsbediening kun je met één druk op de knop genieten van hun hoogwaardige producten. En met domoticatechnologie kun je dit gewoon vanuit je zetel doen.
  5. Uitstekende Service: Advies op maat, ook na de plaatsing, is een kernwaarde van Harol. Hun specialisten staan altijd klaar om je te helpen. Met de juiste onderhoudstips kun je jarenlang blijven genieten van jouw Harol-oplossing.

Ervaar het Comfort van Harol

Bij Livarti zijn we verheugd om Harol-producten aan te bieden, omdat we geloven in de kwaliteit en service die ze bieden. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Harol-rolluiken, zonwering of buitenleven voor jouw huis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of onze showroom te bezoeken.

Bij Livarti en Harol draait het allemaal om jouw comfort en plezier, zowel binnen als buiten. Ervaar de magie van Harol-producten en laat je verwennen door hun vakmanschap en kwaliteit.