Horeca en bedrijven

Al onze producten op maat van uw zaak.

Livarti is de aangewezen partner voor zelfstandigen en bedrijven die op zoek zijn naar kwalitatieve oplossingen op het vlak van zonwering, raamdecoratie, garagepoorten en rolluiken.

– Kwalitatieve en duurzame oplossingen

– 100% af te stemmen op de stijl van uw zaak

– Uitgebreid aanbod

– Uitmuntende service: van installatie tot dienst na verkoop

– Specifiek winkelconcept met demonstraties en advies

Horecazaken

Schaduw creëren, de warmte langer op uw terras houden, sfeer creëren… allemaal elementen die ervoor zorgen dat u nog meer klanten aantrekt. Bekijk zeker ons aanbod zonwering en raamdecoratie dat perfect op uw zaak afgestemd kan worden.

Bedrijven

Als bedrijf moet u uw werknemers optimaal werkcomfort bieden. Oplossingen om de zon buiten te houden, de juiste lichtinval te creëren of hinderlijk zonlicht op computerschermen te vermijden, zijn dan ook essentieel. Ontdek de voordelen van zonwering, raamdecoratie, rolhekken en rolpoorten.

Winkels

Om het uw klanten aangenaam te maken, is de temperatuur in uw zaak belangrijk. Met zonwering kunt u daarvoor zorgen. Wist u trouwens dat u probleemloos uw logo kunt aanbrengen zodat uw zaak nog meer opvalt? Ook voor raamdecoratie, rolhekken of rolpoorten is Livarti de geschikte partner.

Architecten

Voor een juiste binnentemperatuur moet u van bij het ontwerp rekening houden met zonwering. Leer al onze producten kennen, van zonwering tot rolluiken tot garagepoorten.