Horren

Houd vervelende insecten buiten.

Tijdens de warme zomermaanden wil iedereen genieten van het prachtige weer en de buitenlucht. Vliegenramen houden muggen en andere insecten buiten en zo blijf je een comfortabel verblijf hebben binnenshuis. Geniet dus van de zomer zonder kleine indringers.

Vliegenramen

Onze vliegenramen worden steeds op maat gemaakt in een RAL-kleur naar keuze.

Deze zijn steeds gemaakt uit aluminium met hoeken in verstek.

Het vliegengaas bestaat standaard uit grijs glasfibervezel.  Dit gaas is extra sterk en vormvast.

De bevestiging van het vliegenraam gebeurt met inox clips.  Door een geïntegreerde veer, kan u het vliegenraam er gemakkelijk uithalen.

Schuifvliegendeuren

Onze schuifvliegendeuren worden volledig in verstek gemaakt. Door middel van het afdekprofiel op de vleugel zijn de schroefgaten en schroeven niet meer zichtbaar. De in verstek geperste hoeken garanderen een volledige haaksheid en een lange duurzaamheid.

De wieltjes zijn in de bovengeleider geplaatst. Hierdoor is de schuiffunctie van de vliegendeur optimaal en kan er geen vuil tussen geraken.

Het vliegengaas bestaat standaard uit grijs glasfibervezel.

Vliegendeuren

Onze “Elegance” vliegendeur is de standaard als we spreken over kwalitatieve vliegendeuren : Stevig van uitzicht en in gebruik, proper afgewerkt en zo ontwikkeld dat ze een jarenlange bescherming biedt tegen insecten. Met deze deur koopt u een robuuste en verfijnde deur met mooie looks voor intensief gebruik.

Onze vliegendeuren worden voorzien met inbouwmagneten. De magneetplaatjes en de magneethouder worden gelakt in dezelfde kleur als de deur, waardoor ze niet opvallen in het geheel.

Desgewenst kan er een pomp worden geplaatst voor een automatische sluiting.

Deurplissé

De deurplissé is een uniek systeem met een harmonica gaas, dat zijdelings opschuift in een cassette.

Dit systeem heeft het grote voordeel dat, eens deze is opgeschoven, het gaas volledig in een cassette komt, en dus heel compact is.

Deze cassette kan u in het najaar heel eenvoudig losklikken, om op te bergen in de winterperiode.

De ondergeleider van glasvezelversterkend pvc zorgt voor een onbelemmerde doorgang naar buiten door zijn minimale hoogte.

Contacteer ons

Wil je graag een offerte op maat? Neem dan contact op met ons en we plannen graag een afspraak in.