Lamellendaken, maak van je terras een luxe buitenkamer

Droom jij ook van een luxe buitenkamer? Laat je dan inspireren door de terrasoverkapping met lamellendak van Jaap Reesema en zijn vrouw Kim Kötter. Vorig jaar verbouwden Jaap en Kim hun droomwoning aan het water en waren opslag verliefd op de ruime tuin die uitkijkt op een natuurgebied. Dankzij een op maat gemaakte terrasoverkapping met lamellen creëerden Jaap en Kim een stijlvolle buitenkamer en genieten ze met hun kinderen met mooi én minder mooi weer ultiem van het buitenleven.

lamellendaken 1

Lamellendaken halen binnen naar buiten

Jaap en Kim wilden een gezellig terras realiseren om samen met hun drie zoontjes zoveel mogelijk buiten te kunnen genieten van hun tuin, het hele jaar door. Maximale lichtinval en een open blik naar de tuin waren vereisten. Dit is precies wat een lamellendak kan bieden. Jaap en Kim kozen voor een op maat gemaakt Brera lamellendak van Harol. Het lamellendak kan volledig open en dicht schuiven, waardoor je voldoende lichtinval hebt en met één druk op de knop het lamellendak kunt sluiten voor meer schaduw of bescherming bij regen en wind.

lamellendaken 2

Luxe buitenkamer op maat

Het Harol lamellendak is bij Jaap en Kim ingebouwd in de dakconstructie van het terras, waardoor een verlengstuk van de woning ontstaat zonder dat er een vergunning nodig is voor een uitbouw. Met het unieke design en strakke ontwerp van het Harol lamellendak werd een luxe buitenkamer gerealiseerd. De lamellendaken van Harol zijn geschikt voor iedere tuin of buitenruimte. Je kunt kiezen voor een losstaande constructie, aangebouwd aan de woning of geïntegreerd in een dakconstructie, zoals bij Jaap en Kim. Harol biedt altijd maatwerk, zodat je de terrasoverkapping volledig naar wens kunt samenstellen en genieten van een luxe buitenkamer op maat.

lamellendaken 3

Design én ultiem comfort

Lamellendaken van Harol combineert design met ultiem comfort. Bij deze Belgische fabrikant ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een duurzaam product dat tientallen jaren meegaat. De terrasoplossingen van Harol zijn uit te breiden met verschillende upgrades voor nóg meer comfort, zoals ingebouwde verwarming, verlichting, houten- en glazen schuifwanden, of screens. Screens houden niet alleen de laagstaande zon tegen, maar bieden ook meer privacy en houden kleine insecten buiten zonder het zicht op de tuin te verliezen.

Ontdek de mogelijkheden bij Livarti

Bij Livarti zijn wij trots op ons assortiment Harol producten, waaronder de innovatieve lamellendaken. Wil jij ook je terras omtoveren tot een luxe buitenkamer? Bezoek onze website voor meer informatie over onze op maat gemaakte oplossingen en laat je inspireren door de mogelijkheden. Transformeer je buitenruimte en geniet van ultiem comfort en stijl, ongeacht het seizoen.