Rolluiken

Haal comfort binnen en hou geluid buiten.

Op zoek naar een mooie, stevige manier om de vensters van uw woning of zaak af te sluiten? Harol-rolluiken zijn de ideale oplossing. Zonder uitzondering zijn ze sterk, gebruiksvriendelijk én hedendaags vormgegeven. Bovendien helpen ze u besparen op uw energiekosten en vormen ze een buffer tegen lawaaihinder, hitte en koude. Dus zoekt u een beter wooncomfort, een groter gevoel van geborgenheid én een design dat perfect past bij de stijl van uw woning of zaak? Dan zijn de rolluiken van Harol altijd een goed idee!

  • installatie door vakmensen
  • perfect maatwerk
  • eigentijds design
  • 100% Belgisch product

Voorzetrolluik VR150-VR200

Voorzetrolluiken zijn rolluiken die je op een bestaand huis kan monteren. Zonder grote kapwerken kunnen ze worden afgestemd op zowel klassieke als moderne woningen.

Ontdek de VR150-VR200

Voorbouwrolluik VR1000

Alle comfort op het vlak van privacy, veiligheid en temperatuur (koude én warmte) zonder er iets van te zien? Dat kan met het volledig weggewerkte rolluik VR1000 voor nieuwbouw.

Ontdek de VR1000

Inbouwrolluik IB

Wanneer je bouwt of verbouwt, zijn inbouwrolluiken de perfecte oplossing om rolluiken naadloos in je woning te laten passen. Wanneer geopend, is het rolluik niet zichtbaar.

Ontdek de IB

VR150 Solar

Rolluik die 100% op groene zonne-energie werkt dankzij een zonnepaneel en bijhorende batterij. Makkelijk én goed voor je energiefactuur!

Ontdek de VR150 Solar