Screens, Creëer een Luxe Buitenruimte voor je Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping of pergola kun je het hele jaar door van je tuin genieten, ongeacht het weer. Voeg extra comfort toe aan je buitenruimte met de hoogwaardige screens van Harol en creëer een beschermde en stijlvolle buitenkamer. Of je nu te maken hebt met felle zon, harde wind, of vervelende insecten, deze windvaste screens bieden een betrouwbare oplossing. Bovendien geniet je van extra privacy zonder dat je het prachtige uitzicht op je tuin hoeft op te geven.

Het Hele Jaar Door Comfort

Een terrasoverkapping met screens zorgt ervoor dat je het hele jaar door van je tuin kunt genieten, zelfs tijdens de warmste zomerdagen of de koelere tussenseizoenen. Deze toevoeging biedt talloze voordelen die je buitenervaring aanzienlijk verbeteren.

screens aan terrasoverkapping

Bescherming tegen Weerselementen

Screens beschermen je effectief tegen regen en wind, waardoor je buitenruimte nog comfortabeler wordt. Dankzij het doordachte ontwerp en het gebruik van duurzame materialen zijn deze bestand tegen de elementen. Het ZIP-systeem zorgt ervoor dat de screens windbestendig zijn, waardoor je langdurig van je terrasoverkapping kunt genieten.

Verhoogde Privacy

Een van de grootste voordelen van screens is de extra privacy die ze bieden. Met screens kun je ongestoord genieten van je buitenruimte zonder nieuwsgierige blikken van voorbijgangers of buren. Ze beperken de inkijk, terwijl je overdag nog steeds optimaal zicht op je tuin behoudt. Dit maakt je buitenruimte niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger.

Gebruiksvriendelijke Bediening

Met de io-sturing heb je de controle over je screens altijd binnen handbereik. Dankzij de integratie met Somfy Tahoma home domotica kun je de positie eenvoudig aanpassen, zelfs op afstand. Met een simpele opdracht op je smartphone laten de screens zich automatisch zakken. Daarnaast zorgen zon- en windsensoren voor automatische aanpassing, waardoor je altijd optimaal beschermd bent.

Sceen aan terrasoverkapping

Bescherming tegen Insecten

Screens fungeren ook als een effectieve barrière tegen insecten zoals muggen en vliegen. Dit betekent dat je rustig en ongestoord buiten kunt zitten, zonder last te hebben van vervelende insecten.

Natuurlijke Verkoeling

Bescherm jezelf tegen schadelijke uv-stralen, zelfs tijdens het tussenseizoen wanneer de zon laag staat maar de uv-index al hoog is. Screens zorgen voor natuurlijke verkoeling door direct zonlicht te blokkeren voordat het je buitenruimte bereikt.

Stijlvolle Personalisatie

Je kunt deze volledig aanpassen aan de stijl van je terrasoverkapping of pergola. Met meer dan 300 RAL-kleuren en diverse structuurlakken zonder meerprijs, kun je een unieke look creëren die perfect bij je woning past.

Screens

Eenvoudig Onderhoud

Het reinigen van screens is eenvoudig. Verwijder eerst het grove vuil met een zachte borstel en reinig daarna de screens met een mild sopje. Zorg ervoor dat deze goed droog zijn voordat je ze weer oprolt om vlekken of schimmelvorming te voorkomen.

Geniet het Hele Jaar Door van je Buitenruimte

Met de screens van Harol voeg je niet alleen comfort en stijl toe aan je terrasoverkapping, maar geniet je ook van de praktische voordelen zoals bescherming tegen weersinvloeden, insecten en nieuwsgierige blikken. Ontdek de mogelijkheden bij Livarti en transformeer je buitenruimte tot een luxe buitenkamer waar je het hele jaar door van kunt genieten.