Pergola’s

Elke dag terrasjesweer.

Wil je een knus zitplekje in je tuin, of ben je uitbater van een horecazaak met terras? De pergola’s met zonwerend doek bieden op beide situaties een antwoord. Zowel de Duostore als de Terrasoverkapping bieden beschutting tegen zon en regen. Je kan het geheel nog aangenamer maken met extra verwarming en verlichting. Noem ons gerust de sfeermakers van het terras.

  • kwalitatieve en duurzame materialen
  • makkelijke elektrische bediening
  • kwalitatieve LED-verlichting
  • maatwerk van bij ons

Pergola Air

Nog meer bescherming en vrijheid om het ganse jaar door van uw tuin en terras te genieten. Dat belooft de Harol AIR, een buitenleven innovatie binnen het award winnende zonwering-concept.

Ontdek de Air

Pergola Versuz

Met deze elegante blikvanger geniet je langer van je terras, zwembad of tuin. Ontdek puur design in combinatie met ultiem comfort. Slanke kast, slanke palen, slank design.

Ontdek de Versuz

Pergola TR850

De pergola TR850 is een stevige terrasoverkapping gemaakt voor grote oppervlaktes (groot terras of horeca). Je kan het doek volledig naar beneden rollen waardoor je volledig afgeschermd bent van de zon!

Ontdek de TR850

Pergola Duostore

Deze innovatie is het resultaat van onze jarenlange ervaring met het knikarmscherm, intussen een klassieker. De Duostore combineert twee van deze hoogst kwalitatieve schermen, verwerkt in een stevig aluminium frame.

Ontdek de Duostore