Zonnescreens

Bescherm je woning of kantoor tegen de zon met screens.

De kwalitatieve screens van Harol zijn strak en discreet. Ze houden de zonnestralen en dus ook de warmte buiten, waardoor je woning tot wel 10° koeler kan worden. Natuurlijke verkoeling op z’n best.

  • kwalitatieve en duurzame materialen
  • makkelijke elektrische bediening
  • bestand tegen 6 beaufort wind
  • 100% geproduceerd in België

SC800-ZIP screen

De SC800-ZIP is het luxemodel van Harol en biedt alle comfort op maat. Het screen oogt strak, is heel solide, houdt insecten buiten en kan tot wel 18m² oppervlakte bestrijken. Een topproduct!

Ontdek de SC800-ZIP

SC800-ZIP Solar screen

Voorzetscreen SC800-ZIP Solar heeft genoeg aan de zon en werkt volledig autonoom. Dit is een primeur! De installatie gebeurt zonder breekwerken zodat de bouwschil intact blijft.

Ontdek de SC800-ZIP Solar

SC1000 inbouwscreen

De SC1000 is de nieuwste telg van Harol die volledig ingebouwd wordt in de spouw. Bovendien is het screen ook supersterk en kan het windstoten aan tot 140km/u. Robuust en modern!

Ontdek de SC1000

SC700 screen

De SC700 is een basis voorzetscreen dat eenvoudig efficiënt is. Het is makkelijk te installeren en doet goed wat het moet doen: de zon en warmte buitenhouden.

Ontdek de SC700

Coolscreen Solar

Het nieuwste Coolscreen Solar van Harol is een compacte oplossing van hoge kwaliteit, klaar om elk type gebouw op natuurlijke wijze te koelen.

Ontdek het Coolscreen Solar