Zonnescreens

Bescherm je woning of kantoor tegen de zon met screens.

De kwalitatieve screens van Harol zijn strak en discreet. Ze houden de zonnestralen en dus ook de warmte buiten, waardoor je woning tot wel 10° koeler kan worden. Natuurlijke verkoeling op z’n best.

  • kwalitatieve en duurzame materialen
  • makkelijke elektrische bediening
  • bestand tegen 6 beaufort wind
  • 100% geproduceerd in België

Coolscreen 7

Met zijn minimalistisch ecodesign bieden we de Coolscreen 7 aan in twee kastmodellen –rechthoekig of rond– om naadloos aan te sluiten bij jouw stijl.

Ontdek Coolscreen 7

Coolscreen 8

Coolscreen 8, een klassieker in minimalistisch design, is tevens een ultracompact screen. Dit
voorzetscreen kan discreet voor het raam, in de raamopening of op de gevel gemonteerd worden.

Ontdek Coolscreen 8

Coolscreen 8 Plus

Coolscreen 8 Plus overstijgt esthetische normen met zijn onzichtbare onderlat, wat een visueel strakke uitstraling oplevert. Deze innovatieve aanpak voegt een verfijnde en moderne touch toe.

Ontdek Coolscreen 8 Plus

Coolscreen 8 LED

Ontdek ons nieuwste Coolscreen 8 LED, met geïntegreerde ledverlichting, een oplossing van hoge kwaliteit, is klaar om elk type gebouw op natuurlijke wijze te koelen.

Ontdek het Coolscreen 8 LED

Coolscreen 8 Solar

Het nieuwste Coolscreen 8 Solar van Harol is een compacte oplossing van hoge kwaliteit, klaar om elk type gebouw op natuurlijke wijze te koelen.

Ontdek het Coolscreen 8 Solar

SC1000 inbouwscreen

De SC1000 is de nieuwste telg van Harol die volledig ingebouwd wordt in de spouw. Bovendien is het screen ook supersterk en kan het windstoten aan tot 140km/u. Robuust en modern!

Ontdek de SC1000