Zonneluifels

Ontdek de nieuwe collectie zonneluifels van Harol.

Met focus op design, duurzaamheid en innovatie lanceert Harol een nieuwe collectie zonneluifels. Deze topproducten passen perfect bij jouw woning of terras en zorgen voor comfortabele temperaturen, zowel binnen als buiten.

  • kwalitatieve en duurzame materialen
  • supersterke armen die getest zijn om 25 jaar mee te gaan
  • 100% geproduceerd in België
  • ga voor gezonde en natuurlijke koeling

Zonneluifel LUX

Harol Lux

Het type Lux uit de Minimal collectie komt in een uitgepuurd design dat past bij elke bouwstijl. Deze high-end zonneluifel rust je uit met alle mogelijke opties die je kan bedenken voor maximaal comfort.

Ontdek de Lux

Zonneluifel BX270

De strakke BX270 is een gevestigde waarde. De zeer compacte kast kan perfect geïntegreerd worden aan elke gevel en staat al jaren sterk in de markt voor zijn verfijnd design en strakke look.

Ontdek de BX270

Zonneluifel CADIZ

De luxueuze Cadiz heeft een robuuste, traditionele vorm die degelijkheid uitstraalt. Deze hoogwaardige zonneluifel beschermt elk terras tegen overtollige hitte, jaar in, jaar uit. Een uitstekende keuze!

Ontdek de Cadiz

Zonneluifel TUCAN

De look van Tucan mag dan wel klassiek zijn, de materialen en mogelijkheden zijn dat allerminst. Met dit lichte zonnescherm geniet je van Harol-kwaliteit in een innovatief klassiek jasje.

Ontdek de Tucan

Zonneluifel TC130

De TC130 is een blijver is een zijn segment. De robuuste kracht van het zonnescherm zorgt ervoor dat je je hele leven lang kan genieten van schaduw en zonwering.

Ontdek de TC130

Zonneluifel BX260

De klassieke BX260 laat zich met zijn geringe kastafmeting perfect integreren in elke gevel. Ook deze zonneluifel heeft een helemaal gesloten kast. Zo is het doek volledig beschermd. Plezier verzekerd!

Ontdek de BX260

Zonneluifel PRAIA

De Praia is er voor de designliefhebbers die houden van ronde, gebogen vormen. Volledig open of met een afdekkap, de Praia is het ganse jaar door een streling voor het oog.

Ontdek de Praia